google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE MART 2023 BURÇ YORUMLARI
top of page

MART 2023 BURÇ YORUMLARI





 

GENEL YORUM


Oldukça hareketli bir aya giriyoruz. Aya jüpiter ve venüs kavuşması ile birlikte giriyoruz. Umut dolu olacağız, Eksik hissettiğimiz her konuya bir cevap bulacak gibi duruyor. 7 Mart'ta hem başak burcunda dolunay hem de Satürn balık burcuna giriyor bu durum bazı konularda krizler yaşamamıza yol açıyor olabilir. Ülke üzerindeki deprem konuları maddiyat ve iş konuları fazlaca gündemde olacak. 21 Mart'ta Koç Burcu Yeni Ayı'nın hemen ardından yeni kapılar aralanıyor. Daha umut dolu bir aya bizi bekliyor olacak.


 

KOÇ

Geçmişle alakalı daha net kararlar vermek isteyeceğimiz bir zamandasın. Eski olan bütün konuları artık günümüze taşımak istemeyeceğiz. Cevabını beklediğimiz çoğu soruya cevap buluyorsun. Bu ay evlenmeyi planlayan veya birine evlenme teklif etmeyi düşünen herkes için iyi bir zaman olacak. İlişkinize olgunluk getirecek bir ay. Koç'un bu süre zarfında dikkate alması gereken tek durumu üçüncü bir tarafın etkisinden kaçınmaktır. Partnerinizle aranıza başka birinin girmesine izin verirseniz, ani bir bölünme veya yol ayrımına gidebilirsiniz. Bu ay çok eski bir aşkın canlanması söz konusu olabilir.




ASLAN

zorlu bir turu tamamladıktan sonra rahat bir nefes alacağınız bir aya giriyorsunuz. İlişkileriniz başta olmak üzere, geride kalan zamanda tecrübe ettiğiniz her şeyi uygulayabileceksiniz.

Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, mart ayında yeni mesafelerin ortaya çıkması sizi rahatsız etmeyecektir. Bunu bitiş ve başlangıç olarak değerlendirmek sizin tutumlarınız kadar karşı tarafın tutumlarıyla da ilgili olacaktır. Barışmalar, yeni anlaşmalar ve yeni ilişkiler gündeminizde fazlasıyla yer tutabilir.






YAY

Ne hissedeceğinizi, ne yapacağınızı bilemediğiniz, hayatınızı belli oranda değiştiren sürecin ardından daha sakin ve aklı başında düşüncelerle mart ayına giriyorsunuz. Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, günlük hayatınız ve ilişkilerinizde yaptığınız önemli değişiklikler ile aldığınız kararlar bu ay size rahat bir nefes aldıracak. İşlerinizin açıldığını, bazı yanlış insanlarla bir arada olduğunuzu görebilirsiniz. İyi niyetinizi kaybetmeden fakat artık daha temkinli bir şekilde ilerleyebilirsiniz.




 


BOĞA

Boğalar, finansal açıdan şanslı olduğunuz bir aya “merhaba” diyorsunuz. Maddi güvence sizin bu hayattaki en önemli motivasyonunuz! Dolayısıyla da size bunu sağlayacak her imkana açık ve hazırsınız. Tarzınızda, duruşunuzda, alışkanlıklarınızda değişikliğe gitmek gerektiğinde, zorlansanız dahi yaşam standartlarınızdan ödün vermiyorsunuz. Bu direnci kırmaya başladığınız bir Şubat ayından sonra değişen ve yenilenen hayatınızın meyvelerini mart ayında, özellikle Başak burcu dolunayı ile fazlasıyla alabilirsiniz.. Burcunuzda geri hareketini devam ettiren Uranüs’ün de ileri hareketi, taşların yerine oturmasını sağlayacaktır. Anlam aradığınız her konuda soru işaretlerini silebilirsiniz. Durmak yerine hareket etmenin önemi hayatınızın pek çok noktasında etkisini gösterebilir






BAŞAK

Bu ay standartlarınızı ve alışkanlıklarınızı büyük ölçüde değiştirdikten sonra buna uygun çevreler ve iş üzerine bir sistem kurmak isteyebilirsiniz. Ayın başında burcunuzda gerçekleşecek dolunay değişim isteğinize dair size yol gösterecektir. Kimsenin bilmediği ya da anlamadığı hislerinizi, hayallerinizi somut bir zemine oturtmak en önemli çabanız olabilir. Kendinizin ve bıraktığınız etkinin farkında olmalısınız. Bu farkındalık size güzellik ve kazanç getireceği gibi bunları nasıl koruyacağınızı ve geliştireceğinizi de gösterecektir.






OĞLAK

Mart aynının ilk günlerinde burcunuzdaki kavuşumlar ve başak dolunayı ile aya hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Düşünmek, yeniden ve daha iyi şartlarda yapacağınız en önemli iş olabilir. Stresten uzak, sakinliğe yakın bir duruş sergilemek kazanmanızın yolunu açabilir. Sözleşmeler, görüşmeler, ikili ilişkiler gibi konularda ne istediğinizi bilmeniz kadar kendinizi doğru ifade etmeniz de önemli. Geçtiğimiz aylarda sizler için yürümeyi unuttuğunuz ve sürekli engellerle karşılaştığınız ama öğretici, geliştirici süreçlerin ardından bebek adımlar atıp yürümeye yeniden başladığınız bir ay olacak.




 


İKİZLER

Tam hızınızı ve motivasyonunuzu yakalamışken işlerin sizin planlarınızın dışında gittiği bir ayın ardından motivasyonu yeniden kazanarak başlıyorsunuz. Üzerinizdeki durgunluğu atabilirsiniz. Burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Mars, size yapmak istediklerinizle ilgili fırsatlar ve telafiler sunabilir. Koşullarınız her ne olursa olsun, içinde bulunduğunuz durumun bir gün sona ereceğini ve bu yüzden hep devam etmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Bu bilinç size her defasında yeni kapılar açabilir. Beklediğinize değen bir sürece giriyorsunuz.





TERAZİ

Bu ay tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Düşmeye eskisi kadar önem vermeyeceğiniz, her şeyin bir telafisi ya da sonu olduğuna yürekten inanacağınız bir ay olacak. Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, hayatınızdaki insanlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Çevrenize dahil olacak insanlarla, bulunduğunuz konum hakkında yeni fikirler edinebilirsiniz. Kararsızlığın yerini çabaya bırakması omuzlarınızdaki yükü hafifletebilir. Yapmanız gereken en önemli şeyin hatalarınızdan ders çıkarmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Bu bir gereklilik değil, sizin için bir zorunluluk!





KOVA

Özellikle son bir kaç yıl evlilik ve aile hayatınızda bir çok çalkantılarla uğraşıyor olabilirsiniz. Belki bir çoğunuz boşandınız ya da şuan ayrılmak için bazı girişimler içindesiniz. Artık üzerinizdeki baskıdan çok sıkıldınız. Duygusal olarak çok şeyi sorguluyorsunuz. Evin sorumluluklarını almak sizi çok bunalttı. Partnerinizden şikayetiniz size ve sizin fedakarlıklarınıza layık olamadığına dairdi. Belki ilişkilerinize üçüncü kişiler karıştı. Tam burada olayları kontrol etmeye çalışırken ailenizin sağlık sorunları ile uğraştınız. Belki çocuk sahibi olmak için tedavi gördünüz belki de çocuklarınızın sorumlulukları ile ilgili yer değişimleri sizleri yıprattı. Çocuklarınıza daha iyi bir gelecek kurmak isterken kendinizi çok yoruyorsunuz.

Bu zor ve yorucu geçen zamanın artık sonuna geldik.



 




YENGEÇ

Mesafelerin ve bunun getirilerinin sizin için anlamını aradığınız bir aya giriyorsunuz. Bu kez daha önceki tecrübelerinizden farklı olarak yalnız kaldığınızı ya da bırakıldığınızı değil, yanınızda kimlerin kaldığını deneyimleyebilirsiniz. Şubatta üzüldüğünüz konulara son vererek, ileriye dönük ve mantığınızın ağır bastığı her şeye “evet” diyeceksiniz.

Yeni aya Başak burcunda gerçekleşecek bir dolunay ile başlamak, yeniden başlamakla ilgili tüm tereddütlerinize netlik kazandıracaktır.





AKREP

sabit sandıklarınızın değiştiği bir ayın ardından her şeyin karşılığını almaya başlayacağınız bir aya giriyorsunuz. Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar önünüze set çekildiğinizi düşündüğünüz alanlarda, özellikle ilişki ve kariyer noktasında hız kazanabilirsiniz. Yapabilecekleriniz kadar, yaptıklarınızın beklemediğiniz sonuçlarla sizi mutlu ettiğine dair gelişmeler yaşayabilirsiniz. Değişmeye karşı olan sert tutumunuzun kırıldığını önce kendinize sonra da çevrenize göstermelisiniz.




BALIK

Başlarda yapmanız gereken hayatınız boyunca farklı konularda önünüze açılan sis perdelerini aralamak olacaktır. Emeklerinizin görülmesini istiyorsanız öncelikle sizin emek verdiğiniz yeri, işi ve kişiyi görmeniz gerekecektir. Ne yaptığınızın ve istediğinizin farkına varıyorsunuz. Bu da size başınıza gelen tatsız konuların bir sebebinin de sizin buna mahal verecek tutumlarınız olduğunu görme şansı veriyor. Bu ay en şanslı olan burç sizsiniz. Aşk ve iş eş zamanlı mutluluk doğuruyor.





 



















Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page