google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE JÜPİTER BOĞA BURCUNDA
top of page

JÜPİTER BOĞA BURCUNDA

Boğa burcunun temsil ettiği anlamlar belirgin olacak, doğum haritanızda Jüpiter hangi evinizden geçiyorsa o evin konuları parlayacak, görev ve sorumlulukları daha rahat çözmeniz için rahatlık sunacaktır. Maddi manevi güvenlik ihtiyacımız, kaynaklarımız, yeteneklerimiz, gelir ve giderimiz, beslenmemiz, barınmamız açısından önemli fırsatlar gündeme gelebilir. Boğa burcu toprak anadır, 5 duyumuzun tanımıdır ve yeryüzünün gücüdür. Doğurganlığın sembolüdür. Azı çoğaltmanın yolları aranır. Her konuda sağlamcı olmak esastır.

Duygusal ilişkilerde sadakat, vefa arayacağız, ciddi birlikteliklere adım atacağız, birçoğumuz evlilik kararı alacağız. Huzur isteyeceğiz, huzurun peşinden koşacağız. Bazen konfor ihtiyacımız artacak, bazen keyiften dört köşe uzanıp tembellik yapmak isteyeceğiz. Sahiplenme duygusu bu süreçte artacak, kimi zorlu etkileriyle bazı doğum haritalarında ‘cimrilik' öne çıkacak. “Kibir” dikkat edilmesi gereken gölge yönü olarak sınava tabi tutacak.


Önümüzdeki 1 yıl tarım, toprak, mahsul genişleyebilir, bu alanda sorunlar varsa çözülebilir, madenler değer kazanabilir. Gayrimenkul alım satımları, bir toprağa yatırım yapmak, bir taşınmaz malın değerlenmesi söz konusu olabilir. Parasal konularda bazı avantajlarla karşılaşmak, kimileri için de parasal kayıpların yaşanması mümkün. Yaratıcılık, artistik yetenekler, sanat, moda tiyatro, resimle ilgilenenler için güzel bir dönem olacaktır. Eğlence sektörü bu transitle parasına para katabilir. Jüpiter Boğa bereketi verir ancak lüks tüketime olan arzuyu tetikleyebilir

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page