google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE AKREP BURCU AY TUTULMASI
top of page

AKREP BURCU AY TUTULMASI

Ay tutulmaları duygusal açıdan yüklü astrolojik işaretlerdir ve önemli sonuçlara, muhasebelere denk gelirler. 5-19 Mayıs tarihleri arasında çalkantılı, heyecan yaratan durumlar ve olaylar içinden geçeceğiz. Ay tutulmaları toplumsal olaylar açısından bir aynalama görevi de görürler. Bu dönemde gerek kişisel hayatımızda, gerekse kolektif temalar içinde beklenmedik durumlar ve değişikliklerle karşılaşabiliriz. Kuşkusuz bu durum seçimlere yaklaştığımız bu dönemde özellikle dikkat çekici gözüküyor. Ay tutulmaları duygusal açıdan bizi etkileyen olayları ve olayların en üst noktasına işaret ederler.


Akrep burcunun malefik tarafını yansıtan Zuben el Genubi sabit yıldızı bizi bilinç altımızın en derin noktalarına götürebilir. Bu özel karanlık yıldız skandal, kirli ve yasa dışı olayların şok edici şekilde ortaya çıkabileceğine işaret etmektedir.


Her birimiz bu şiddetli sarsıntıyı hayatımızın belli alanlarında hissedebilir ve kriz yönetimi yapmak zorunda kalabiliriz. Tutulmayla işin aslını tam olarak bilmediğimiz konulara dair büyük konuşmamayı, aşırı iddialı olmamayı yaşananlarla öğrenmek zorunda kalabiliriz. Güzel tarafı ise toksik bağları keserek deri değiştirebilir, beklenmedik yerlerden şifayı bulabilir ve küllerimizden yeniden doğabiliriz. Bitirilmesi ve geride bırakılması gereken unsurlara daha ciddiyetle yaklaşım göstererek önemli aşamalar kat etmemiz olası gözüküyor. Her koşulda büyük bir dönüşüm süreci bizleri bekliyor.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page