google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE 20 - 28 ŞUBAT BURÇ YORUMU
top of page

20 - 28 ŞUBAT BURÇ YORUMU






 


KOÇ

iş, görev ve sorumluluk planlamanızı iyi yapmalısınız. Önümüzdeki dönem için işlerinizi sıraya koyabilirsiniz. Ay hafta sonuna doğru burcunuza ilerlerken enerjiniz de yerine geliyor. konfor alanınızı genişletmek isteyebilirsiniz.






ASLAN

özellikle gündelik yaşamınızı ve ayrıntılarını iyi organize etmeli, düzenli olmaya gayret etmelisiniz. Randevu defterlerinizi, ajandanızı sık sık gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.şubatı geride bırakırken enerjinizi yerine getirecek görünümler var, seyahatler gündeme gelebilir. Yeni ayı karşılarken hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.






YAY

Bu hafta özellikle maddi konularda daha dikkatli ve hesaplı davranmaya özen göstermelisiniz.bu hafta önümüzdeki döneme ilişkin planlar yapma imkanı tanıyabilir. Bir ayı kapatırken sevdiğiniz enerjiler size mutluluk taşıyabilir. Yeni ayı gündelik rutinlerinizin konforunda karşılayabilirsiniz.





 


BOĞA

Önceliklerinizi, yapmak istediklerinizi gözden geçirebilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Uzaklar, yurt dışı bağlantılı işleri, görüşmeleri, anlaşmaları biraz uzatıp, sabrınızı koruyun.






BAŞAK

Bir ayı geride bırakırken bu hafta başlayan gezegen geçişleri geçmişi gözden geçirme şansı, fırsatı sunabilir. Özellikle sevdiklerinizle, aşkınızla olan etkileşiminizi değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu hafta Balık burcundaki Ay bire bir ilişkilere odaklanmanızı sağlıyor. Fedakâr yanınızı öne çıkarabilirsiniz.






OĞLAK

Merkür bu haftadan itibaren burcunuzda gerilemeye başlıyor. Retro iletişimde aksamalar, görüşmelerde ertelemeler gündeme getirebilir. Anlaşmak, uzlaşmak her zamankinden uzun sürebilir. Bir ayı geride bırakırken ev ve ailenize odaklı olabilirsiniz. Yeni ayı ise sevdiğiniz iş, uğraş ve kişilerle karşılayabilirsiniz.




 


İKİZLER

Hayatı yavaşlatmak, biraz daha ağırdan almak için üç haftalık süreniz olabilir. Bu dönemde daha ağır ancak sağlam düşünürken iletişimdeki kopukluk veya bozukluklar sizi yıldırmasın. sosyal ortamlarda fazlaca vakit geçirebilirsiniz.





TERAZİ

bu hafta başlayan Merkür ve jüpiter hareketleri geçmişi gözden geçirme şansı, fırsatı sunabilir. Özellikle sevdiklerinizle, aşkınızla olan etkileşiminizi değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu hafta Balık burcundaki Ay bire bir ilişkilere odaklanmanızı sağlıyor. Fedakâr yanınızı öne çıkarabilirsiniz. bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma fırsatınız olabilir.






KOVA

Bu hafta düşüncelerinizi serbest akışına bırakmak güçleşebilir, zihninizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz. Bir ayı daha geride bırakırken yakın çevrenizle hoşça vakit geçirebilirsiniz.




 




YENGEÇ

bu son haftaya azimli, yoğun bir gündemle başlıyorsunuz. Ardından Balık burcundaki Ay sizi bulunduğunuz ortamdan alıp götürebilir, seyahatler gündeme gelebilir. Bu hafta bire bir anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz. Bir ayı daha geride bırakırken başarılarınızla gözde ve gündemde olabilirsiniz.






AKREP

Bu hafta iletişim, haberleşme konuları bir miktar aksayıp sekteye uğrayabilir. Yakın çevrenizle, komşularınızla olan ilişkilerinizde sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. ayı kapatırken pek çok detayla uğraşmanız gerekebilir. hafta sonunda ise eşinize, birlikteliğinize, evliliğinize odaklı olabilirsiniz.





BALIK

Bu hafta başlayan Merkür retrosunda sosyal iletişim ve etkileşim sekteye uğrayabilir, anlaşma ve uzlaşma problemleri iletişimi zorlaştırabilir. Dar görüşlülük karşısında sabırlı olmalısınız. Bir yılı geride bırakırken konfor alanınızı genişletmek, güven duygunuzu pekiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni yılı ise yakın çevrenizle karşılayabilirsiniz.





 



















Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page