google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE 13 - 19 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMU
top of page

13 - 19 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMU






KOÇ

Sosyal bir dönem sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla daha sık görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir. Hafta sonunda gerçekleşen dolunay ise ev ve aile yaşamınıza dikkat çekebilir ve bu noktada daha önce farkında olmadıklarınızı aniden fark etmenizi sağlayabilir.




ASLAN

İlişkilerden yana şanslı olabileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde ciddi bir ilişki gündeme gelebilir, bir aşk ya da beğeni ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. hafta sonu hayatınızdaki belirsizlikler manevi dünyanıza işaret etmekte, yaşayacağınız farkındalıklar vazgeçmek zorunda olduklarınızı size duyumsatabilir.






YAY

Venüs’ün burç değiştirmesiyle eğitim konularında rahatlatıcı ve keyif verici bir döneme ilerleyebilirsiniz. Aşk bu dönemde yakın çevrenizden, eğ


itim yaşamınızdan gündeme gelebilir. Hafta sonunda gerçekleşen dolunay ise ortak maddi konulara dikkat çekiyor, eşinizin, ortağınızın iş durumlarındaki değişiklikleri fark edebilirsiniz ve bazı ortaklık kararları söz konusu olabilir.



 




BOĞA

Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte iş yaşamınızda, kariyerinizde başarılarınızla dikkat çekici ve göz önünde olabilirsiniz. Bu ana kadarki çabalarınızın karşılığını görebilirsiniz. Hafta sonunda yakın çevrenizdeki gelişmeler dikkatinizi çekebilir ve daha önce farkında olmadığınız bir bilgiyi fark etmenizi sağlayabilir.



BAŞAK

Venüs’ün burç değiştirmesiyle gündelik yaşamınızda destekleyici bir döneme ilerliyorsunuz. Size destek ve yardımcı olan kişileri etrafınızda, yakınınızda bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Hafta sonunda ise sosyal yaşamınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde farkındalıklara işaret ediyor, bu noktada yeni kararlar gündeme gelebilir.



OĞLAK

Venüs’ün burç değiştirmesiyle maddi konularda, iş ve para konularında daha rahatlatıcı bir döneme ilerliyorsunuz. Gelirlerinizi artırabilir, işlerinizi geliştirebilirsiniz. Yeni bir iş ve kazanç kapısı önünüze açılabilir. Hafta sonu ise karşıt burcunuzda, ilişkilerinize dikkat çekiyor ve birlikteliğinizle ilgili bir alarm ve uyarı zili teşkil edebilir.



 

İKİZLER


Uzak yol ve yolculuklardan yana şans ve kısmetleriniz açılıyor. Bu geçiş size uzaklardan ve yabancı bir aşk getirebilir. Hafta sonunda ise maddi durumunuza, iş ve para konularına dikkat çekebilir ve bu noktada bazı kararları gündeme getirebilir. Özgüveninizi yeniden geri kazanabilirsiniz.



TERAZİ

Venüs’ün burç değiştirmesiyle daha rahat bir döneme ilerliyorsunuz, üzerinizdeki ağırlıklardan, sorumluluklardan kurtulabilirsiniz. Venüs aşk evinize ilerlerken ve Jüpiter de sizi ilişkilerden yana desteklerken aşk kaçınılmaz olabilir. Hafta sonu ise kariyerinize ve iş yaşamınıza işaret ediyor ve yeni kararları gündeme getirebilir.




KOVA

Venüs’ün burcunuza ilerlemesiyle aşk ortaya çıkıyor ve görünür hale geliyor. Bu dönemde cazibeniz yüksek olabilir ve ışığınızla dikkat çekebilirsiniz. Hafta sonu ise gündelik yaşamınıza dikkat çekebilir. Çevrenizi düzenleyecek rahatlatacak bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kararlar alabilirsiniz.


 


YENGEÇ

Bu haftaya oldukça sert giriyorsunuz ve bu durum ruhsal açıdan rahatlatıcı olabilir. Duygusal dünyanızdaki kaosu dindirebilir, daha sakin ve dingin bir sürece ilerleyebilirsiniz. Kendinize odaklanabilir, kendi önceliklerinizin peşine düşebilirsiniz. Yeni ve sıra dışı dostluklar geliştirebilirsiniz.



AKREP

Venüs’ün burç değiştirmesiyle ev ve aile konularında daha destekleyici bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde evinizde rahatlama söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa ailenizin tanıştırdığı bir kişiyle ilişki söz konusu olabilir. Hafta sonu ise uzaklarla ilgili bir konuya dikkat çekebilir, yabancı kişilerle görüşmeler, iş ziyaretleri gündeme gelebilir.





BALIK

Venüs’ün burç değiştirmesiyle ilişkiler açısından daha sessiz, sakin ve dingin bir süreci tercih edebilirsiniz. Bu dönemde platonik aşklara meyilli olabilirsiniz. Hafta sonunda ise aşka ve sevdiklerinize dikkat çekebilir ve sosyal yaşamınıza odaklandığınız bir dönemden geçerken yüreğinizin sesini hatırlayabilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page