google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE Koç Burcu (9-15 OCAK) Haftalık Burç Yorumu
top of page

2023 / 30 Ocak - 5 Şubat Haftası








 



KOÇ

İş, kariyer ve görev ve sorumluluklar alanında daha rahat hareket edebilir, resmi kurum ve kuruluşlarla temaslarımızı, otorite konumunda kişilerle iletişiminizi daha kolay organize edebilirsiniz. Hafta sonu ASLAN burcunda gerçekleşen DOLUNAY yeni dost ve arkadaşlar edinebilirsiniz.




ASLAN

Gündelik yaşamınızda daha hızlı ve rahat hareket edebilirsiniz. ikili ve birebir ilişkilerin önem kazanacağı bir döneme adım atıyorsunuz. Hafta sonu ilişkinizde yeni bir döneme ya da bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye işaret edebilir.



YAY

Bu hafta Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte maddi konularda, iş ve para konularında daha hızlı ve rahat hareket edebileceğiniz bir dönem başlıyor. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle yakın çevrenizle iletişime odaklanabilir, komşularınızla ilişkilerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu yeni komşular ve yeni bir iletişim çevresini beraberinde getirebilir



 



OĞLAK



İletişim gücünüzü yeniden geri kazanabilir ve kendinizi daha rahat ve kolay bir şekilde ifade edebilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle maddi konuların, iş ve para konularının önem kazanacağı bir döneme ilerlerken, parlak ve sıra dışı fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonu yeni iş ve kazançları beraberinde getirebilir.





BOĞA

Yurtdışı ve yabancılarla iletişiminiz artabilir, iş konularını görüşebilir, özellikle iş amaçlı seyahatlerinizi hızlandırabilirsiniz. hedef ve planlarınıza, görev ve sorumluluklarınıza odaklanacağınız bir döneme ilerliyorsunuz. yeni planlar, projeler, yeni kariyer ve iş fırsatları




BAŞAK

Bu hafta burcunuzun yöneticisi Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte aşkta ve sevdiklerinizle daha rahat ve kolay iletişim kurabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızdaki iletişimi yoluna koyabilirsiniz. Gönlünüze göre hareket etmekte daha rahat olabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle gündelik iş ve uğraşlarınıza odaklanacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni Ay ile yeni bir günlük rutin belirleyebilirsiniz.





 


YENGEÇ

Bire bir ilişkilerde iletişim hız kazanıyor, daha rahat ve kolay diyaloglar kurabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle ortak maddi konulara odaklanabilirsiniz. Hafta sonu yeni bir ortak işi, girişimi beraberinde getirebilir.




AKREP

Yakın çevrenizle iletişimi hızlandırabilir, eğitim konularında daha rahat hareket edebilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle ev ve aile konularına, işlerine odaklanabilirsiniz. Hafta sonu yeni bir ev ve aile düzenini beraberinde getirebilir.




BALIK

Bu hafta Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte sosyal yaşamınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde daha konforlu ve rahat hareket edebilirsiniz. Derdinizi ve düşüncelerinizi daha kolay anlatabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle manevi zenginliklerinize ve iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Hafta sonu yeni farkındalıkları beraberinde getirirken eski bir alışkanlığınızı geride bırakabilirsiniz.



 


TERAZİ

Bu hafta Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte sosyal yaşamınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde daha konforlu ve rahat hareket edebilirsiniz. Derdinizi ve düşüncelerinizi daha kolay anlatabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna ilerlemesiyle manevi zenginliklerinize ve iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Hafta sonu yeni farkındalıkları beraberinde getirirken eski bir alışkanlığınızı geride bırakabilirsiniz.



KOVA

Bu hafta Merkür’ün düze dönmesiyle birlikte dalgınlık ve unutkanlıklar son bulurken daha rahat düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Üstelik Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Hafta sonu yaşamınızda yepyeni başlangıçlara işaret edebilir ve işe kendinizle başlayabilirsiniz.




İKİZLER

Ortak maddi konularda daha rahat ve hızlı hareket edebilirsiniz, bu alanda iletişimi hızlandırabilirsiniz. Ayrıca üzerinizdeki ataletten de kurtulabilirsiniz. Uzak yol ve yolculuklar gündeme gelebilir. Hafta sonu bulunduğunuz ortamın dışına çıkmaya ve uzak seyahatlere açıksınız.






 





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page