google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE 6 - 12 Şubat Burç Yorumu
top of page

6 - 12 Şubat Burç Yorumu






KOÇ

Hayatınızdaki karmaşayı dindirebilir, İş görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Ciddi ve gerçekçi düşünmeniz kolaylaşabilir. Hafta sonunda sizi daha da rahatlatan ve ilişkilere odaklanmanızı sağlayan enerjiler altında olabilirsiniz.






ASLAN

Bu hafta yaşamınıza hız kazandırabilir, sosyal işlere odaklanabilirsiniz. Hafta sonunda iletişim hızlanıyor, eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz.




YAY

Mars’ın düze dönmesi bire bir ilişkilerde çatışma ve anlaşmazlıkları dindirip yatıştırabilir. Hafta sonunda sosyal bir gündeminiz olabilir, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.




 


OĞLAK

Mars’ın düze dönmesi bire bir ilişkilerde çatışma ve anlaşmazlıkları dindirip yatıştırabilir. Hafta sonunda sosyal bir gündeminiz olabilir, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.







BOĞA

özgüveniniz yerine gelebilir ve kendinizden daha emin adımlar atabilir, kafa karışıklıklarına sona verebilirsiniz. Hafta sonunda ev işlerine, detaylarına, sağlık ve şifa konularına odaklanabilirsiniz.






BAŞAK

Mars’ın düze dönmesi sinirlerinizi, öfkenizi yatıştırabilir ve daha az göstermenizi sağlayabilir. Hafta sonunda maddi konulara ağırlık verirken keyifli bulduğunuz alışverişler yapabilirsiniz.




 


YENGEÇ

kontrolünüz dışı gelişen olayları, gelişmeleri ve karmaşayı dindirebilir, sağlığınızı toparlayabilirsiniz. Hafta sonunda ev ve ailenize odaklı olabilirsiniz.






AKREP

ruhsal yangınlarınızı söndürebilir, içinizdeki zihinsel çatışmaları dindirmenizi sağlayabilir. Hafta sonunda kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilir, sakinlik ve huzur beklentisi içinde olabilirsiniz.





BALIK

Mars’ın düze dönmesi ev ve aile hayatınızdaki karmaşayı dindirebilir. Aile bireyleri arasındaki yanlış anlamalar son bulabilir. Hafta sonunda ortak maddi konulara odaklanabilirsiniz, eşinizin, ortağınızın işleriyle ilgilenebilirsiniz.





 



TERAZİ

Mars’ın düze dönmesi uzaklarla, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konuları yatıştırıp düzeltebilir. Hafta sonunda ilerlemesi keyfinizi yerine getirirken rahat bir nefes alabilirsiniz.





KOVA

Mars’ın düze dönmesi aşk hayatınızdaki karmaşayı dindirebilir. Sevdikleriniz için gereken mücadeleyi vermekten kaçınmayabilirsiniz. Hafta sonunda uzaklarla ve yurt dışıyla ilgili konular gündeminizde olabilir.






İKİZLER

burcunuzda gerileyen Mars’ın düze dönmesi hayatınızı kolaylaştırabilir, yaşamınızın kontrolünü yeniden ele alabilir ve daha kararlı ve cesur adımlar atabilirsiniz. Hafta sonunda aşka ve sevdiklerinize odaklanırken daha rahat nefes alabilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page