google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE YENİ AY AKREP BURCUNDA
top of page

YENİ AY AKREP BURCUNDA


Uzunca bir süredir yaşanılan maddi manevi sorun ve sıkıntılar sırtımızda oluşan büyük bir kambur gibi bizi yormakta. Retroların geçmeye başlaması ve 15 Kasımda lider burç akrepte oluşacak yeni ay, artık sorunlarımızın yavaş yavaş geçmeye başlayacağı bir tarih olacak. Sorunlarınızın geçmeye başlayacağı ve artık birazda rahatlayacağınız yeni bir dönem başlıyor.


FIRTINALAR DİNİYOR.

Kararsız kaldığınız konularda nihayet çözümler bulmaya başlayacak ve artık uzun zamandır devam eden negatiflikleriniz geride kalacak. Artık daha mantıklı ve daha doğru düşünceler içinde olacaksınız. Çevrenizdeki insanların tutum ve davranışlarının size karşı değişmeye başlayacağı süreçler baş gösterecek.


YAPTIĞINIZ İŞLER GÖZ ÖNÜNDE OLACAK VE KONUŞULACAK

Yaşadığınız her olay ve aldığınız her karar çevreniz tarafından kıskançlıklara yol açabilir. Alacağınız sağlam kararlar ve durumlar, çevreniz tarafından oldukça konuşulacak. Diğer bir taraftan devrim niteliğinde atacağınız adımlar gelecek noktalarınızı oldukça fazla etkiler bırakacak. Mantığınız duygularınızın önüne geçecek.


BUGÜN BU YILIN EN HAYIRLI GÜNÜ

Şifalandırıcı özelliği olan bugün su burcu ve lider burç olan Akrep burcunda yeni ay var. Şifalanma ve yaşadığınız sorunlar tam manasıyla geride kalmaya başlayacağı ve umutlar getirecek oldukça ehemmiyet taşıyan bir gün olacak. Nihayet olumsuzluklar geride kalmaya başlıyacak ve gerek maddi gerekse manevi yönden huzur bulacağımız bir dönem giriyoruz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page