google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE 23 Kasım -29 Kasım Haftalık Burç Yorumları
top of page

23 Kasım -29 Kasım Haftalık Burç Yorumları



Koç Burcu

Bu hafta maddi konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Maddi konularda başkalarından destek alarak başlayan bir hafta olacak. Diğer bir taraftan hayatınızda yaşadığınız engamelerden ötürü yaratıcı konularla da vakit geçirilebilir. Çarşamba ilişkilerle ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısında ise iş hayatınızda yaşayabileceğiniz bazı aksamalarınız ön planda olabilir. Eğitimle ya da seyahatle ilgili hesapta olmayan harcamalar çıkması olası.

 

Boğa Burcu

Uzun zamandır hayatınızda var olan gelgitlerin nihayet gerilemesi ile birlikte İlişkilerin olumlu geliştiği, sosyalleşmenin arttığı bir etki ile hafta başlıyor. Hafta ortasında ikili ilişkilerde eski sorunların tekrar gündeme gelmesi yaşanabilir. Hafta sonunda ise kazalara, fiziksel yaralanmalara karşı temkinli olmakta fayda var. Bu hafta çakralarınız oldukça açık görünüyor.

 

İkizler Burcu

Bu haftaya uzun zamandır beklediğiniz çözüm noktalarınızla başlıyorsunuz. Hafta başında işle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde bazı saklı durumların ortaya çıkması ani kararlar aldırabilir. İlişkinizde kıskançlığı biraz azaltmanızda fayda var. Fevri davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise yaşam rutinini değiştirecek fırsatlarla karşılaşılabilir.


 

Yengeç Burcu

Uzunca bir aradan sonra aşk hayatının olumlu yöne dönmesiyle hafta başlıyor. Duygusal hayatında artık iyileşmelerin başladığı bir atmosfer seni bekliyor olacak. İş ortamında kadın kişilerle ilgili bazı gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu arkadaş veya dostlarınızla gerginlik yaşamamak için bazı konularda çok ısrarcı olmamaya dikkat edilmeli.


 

Aslan Burcu

Ailenizden veya çevrenizden beklediğiniz finansal veya psikolojik destekleri göremeyebilirsiniz. Bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Evle ya da sağlıkla ilgili devam eden sorunlara farklı bazı çözümler bulmak isteyebilirsiniz. Hafta sonunda çocuklarla ilgili hesapta olmayan konularla ilgilenmek olası. Partnerlerinizle alakalı netlik yaşayacağınız süreçlerle karşılaşabilirsiniz.

 

Başak Burcu

Bu hafta iletişim çok ön planda olacak. Yakın çevreyle iletişimi destekleyici etkileri ile hafta başlıyor. Hafta ortası önemli konular için sizi uyarıyor. Önemli anlaşmalarınızı birkaç kere gözden geçirmelisiniz Aşk hayatınızdaki belirsizlikler küçük çaplı gerginlikler yaşamanıza neden olabilir.



 

Terazi Burcu

İş hayatınızdaki gelişmelerle haftaya başlıyorsunuz. İkili ilişkilerde kıskançlığa bağlı gerilimlerden uzak durmakta fayda var. Partnerlerinizle aranızda var olan sorunlarınız sizi bir hayli gergin bir atmosferin içine sokabilir. Hafta sonu ebeveynlerle ve evle ilgilenerek güzel vakit geçirilebilir.



 

Akrep Burcu

Haftaya oldukça yüksek bir enerjiyle başlıyorsunuz. Gerek ilişkilerde gerekse sosyal çevrenize karşı iyimser enerjilerinizin fazla olduğu bir hafta sizi bekliyor olacak. Özellikle kadın akrepler bu haftanın ikinci yarısında partner yada partner adaylarına karşı daha gergin olabilirler. İlişkilerinizde irdeleyici tarafınızı kısmanızda fayda var.

 

Yay Burcu

Hafta başında evle ve aileyle ilgili ihmal edilmiş konuları telafi etme imkanı olacak. Gizli ilişkilerin beklenmedik şekilde ortaya çıkması yaşanabilir. Hafta sonu sağlıkla ya da evcil hayvanlarla ilgili gelişebilecek sorunlara karşı temkinli olmaya dikkat edilmeli.


 

Oğlak Burcu

Hafta, arkadaşlardan, yakın çevreden güzel destekler alarak başlıyor. Ebeveynlerle ilgili beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonunda çok dikkat gerektiren işler yerine arkadaşlarla iletişim içinde olmak daha iyi gelecektir.



 

Kova Burcu

Hafta başında işle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Evle ilgili planda olmayan harcamalar yapılabilir. Özellikle hafta sonunda maddi konularda önemli kararlardan, büyük harcamalardan sakınmakta fayda var.



 

Balık Burcu

Hafta, eğitim ve yurt dışı ile ilgili konularda güzel gelişmelerle başlayabilir. Hayat görüşü ile ilgili başkalarına karşı ısrarcı olmamak gereken bir hafta. Hafta sonunda sorumluluklara çok odaklanıp kardeşlerle ve yakın çevreyle iletişimi bozmamaya da dikkat edilmeli.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page