google-site-verification=iMEZ2TE5YaCO4H789a8f_uaJnj4uluFM6VmDnqnbykE 16 Kasım - 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları
top of page

16 Kasım - 22 Kasım Haftalık Burç Yorumları



Koç Burcu

Duygusal yaşantınızda fazla abartılı davranış ve tavırlardan uzak durmanızda fayda var. Üzerinizde çok fazla sorumluluk hissedebilirsiniz. Ayrıca bu durum sizi yer yer karamsarlığa itebilir. Yine de haftanın sonunda güneşin ateş burcuna geçişi sizi daha huzurlu bir hafta geçirmenize yardımcı olabilir. Önemli kararlar arifesinde olacağınız bu hafta ayrıca maddi harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor.

 

Boğa Burcu

Bu hafta gündeminizde iş ve para olabilir. İş konusuyla alakalı sorunlarınız varsa bu hafta bunları gidermek isteyebilirsiniz. Ayrıca duygusal yaşantınızda sizi daha verimli süreçler bekliyor olabilir. Aşk hayatınızdaki bereket, duygusal yaşantıda yoğun kafa karışmalarına yol açabilir.



 

İkizler Burcu

Bu hafta ön planda duygusal karmaşalarınız olacak. Kıskanç ve kaprisli tavırlar sergileyebilir ve bu durum gerek ailenizde gerekse partnerlerinizle ilgili oldukça radikal kararlar almanıza yol açabilir. Ayrıca bu haftaya oldukça karamsar başlayacak olmanız devamında negatifliği size çekebilir. Bu hafta işleriniz yoluna girmeye başlıyor.

 

Yengeç Burcu

Hafta başında aile ve ebeveyn konularıyla ilgili ikili ilişkilerde fikir ayrılıkları olabilir. Daha pozitif bir bakış açısıyla aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili de bazı kararlar alınabilir.




 

Aslan Burcu

Hafta başında aile ve ebeveyn konularıyla ilgili ikili ilişkilerde fikir ayrılıkları olabilir. Daha pozitif bir bakış açısıyla aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Çoğunlukla duygusal hayatına kendi penceresinden bakan Aslanlar duygusal hayatlarında yanıldıklarını ve fikir uyuşmazsızlığından dolayı ayrılık kararı aldıklarını açıklayabilir. Evli aslanlar çocuklarla ilgili de bazı kararlar alınabilir.

 

Başak Burcu

Bu hafta kendinizde yoğun bir enerji hissedecek ve bu enerji ile yeni kararlar almak isteyeceksiniz Özellikle hafta başında aile ve ebeveyn konularıyla ilgili ikili ilişkilerde fikir ayrılıkları olabilir. Daha pozitif bir bakış açısıyla aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili de bazı kararlar alınabilir.



 

Terazi Burcu

Direncinizin ve iradenizin en üst düzeyde olması gereken bir haftaya giriyorsunuz. Bu hafta yoğunlukla iş hayatınız ön planda olacak. Çalışma arkadaşlarıyla olan iletişime dikkat edilmeli. Evle ve ebeveynlerle ilgili farklı şekilde düşünmek, bu şekilde hareket etmek günlük hayatın daha rahat ilerlemesine yardımcı olacak.



 

Akrep Burcu

Bu hafta kendinizi oldukça özgür ilan edeceksiniz. Bu yüzden biraz har vurup harman savurabilirsiniz. Özellikle hafta başında aşırı harcama yapmamaya dikkat edilmeli. Olaylara önyargısız, daha geniş açıdan bakmak yakın çevre ve kardeş ilişkileri için güzel gelişmelere sebep olabilir. Fevri tavır ve davranışlarınız çevrenizdeki insanları yıldırabilir.

 

Yay Burcu

Bu hafta evle ilgili plansız harcamalara dikkat edilmeli. Biraz daha konfor alanından çıkabilecek şekilde düşünmek, özellikle aile içinde daha rahat ve güvenli hissettirebilir. Ayrıca hafta sonu güneşin sizin burcunuza geçişi kendiniz daha da güvende hissetmenize yol açacak. Duygusal durumunuz ve hayatınız bu hafta iyileşme sürecine geçiyor.

 

Oğlak Burcu

Sırlarınıza çok çok dikkat etmenizde faydalar var. Hafta başında gizli kalması gereken bilgileri paylaşmamakta fayda var. İkili ilişkilerde daha özgürlükçü düşünmek tüm iletişim alanlarını olumlu etkileyebilir. Ayrıca hem aşk hem iş konusunda yıldızınız yükselmeye başlıyor. Artık daha net kararlar alacaksınız.



 

Kova Burcu

Bu hafta arkadaşlarla olan ilişkilerde dengeyi korumaya dikkat edilmeli. Daha pratik bir bakış açısının kullanılabileceği bu hafta, geride bırakılması gerekenler artık kabul edilebilir. Otorite figürlerine karşı iddialı tepki vermemeye dikkat edilmeli. Daha olumlu ve keyifli bir bakış açısıyla sosyal hayata odaklanmak daha faydalı olacaktır.


 

Balık Burcu

Hafta başında endişeleri çok büyütmemeye gayret edilmeli. İş konularında farklı durumlar yeni fırsatlar oluşturabilir. Bu yüzden önyargısız olmak yarar sağlayacaktır. Sosyal çevrede iddialı söylemlerden uzak durulmalı. Farklı iletişim kanalları ve gruplar vasıtasıyla yurt dışı, ticaret ve hukuk konularında gelişmeler yaşanabilir.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page